Time Timer® MOD Home Edition

Of u nu thuis werkt, thuis leert of gewoon probeert uw tijd thuis beter te beheren, de Time Timer MOD® – Home Edition kan uw productiviteit comfort, vertrouwen en ontspanning bieden.

Nu verkrijgbaar in 6 trendy kleuren: Fern Green, Peony Pink, Dreamsicle Orange, Lake Day Blue, Cotton Ball White and Pale Shale.

De Time Timer® MOD – Home Edition Collection is de perfecte manier om tijdmanagement minder stressvol en uniek te maken.

time timer mod home edition famlie
Time Timer mod home edition cotton ball white peper en zout molen keuken
  • In tegenstelling tot de traditionele Time Timer® MOD worden de Home Edition-timers niet geleverd met siliconen hoesjes.
  • Mix & Match – Creëer uw eigen stijl en voeg een beschermingshoesje toe aan uw Time Timer MOD® – Home Edition. Zachte siliconen hoesjes, apart verkrijgbaar.
  • Vereist 1 AA/1.5V batterij (niet inbegrepen).
  • De kracht van kleur – Deze kleuren gaan niet alleen over het uitdrukken van een bepaalde stijl – kleur kan een ook grote invloed hebben op onze stemming! Gebruik deze kleuren om een ​​meer kalmerende of stimulerende omgeving te creëren, afhankelijk van uw behoeften. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen met verschillende aandachtsvormen of angst. 

Mix and Match

Zodra je je favoriete kleur hebt gekozen, maak je er een persoonlijke timer van!

Mix en match met een van de drie beschikbare Case Value Packs om je eigen stijl te creëren en je persoonlijkheid uit te drukken. Case Value Packs bevatten twee zachte siliconen hoesjes:

  • De Botanicals Case Pack bevatten hoesjes in Fern Green en Peony Pink.
  • De Colours Case Pack bevatten hoesjes in Dreamsicle Orange en Lake Day Blue.
  • De Neutral Case Pack bevatten hoesjes in Cotton Ball White and Pale Shale.

Time Timer® MOD Home
voor het Goede Doel

Time Timer® heeft zich gecommitteerd om minimaal 1% van alle verkopen van de Time Timer® MOD Home Edition te schenken aan Stichting Pallieter.

In 2000 heeft Rein Lander Stichting Pallieter opgericht. De naam is ontleend aan een boek van Felix Timmermans over  Pallieter, een ware levensgenieter. Men kan ook ‘pallieteren’, zorgeloos en uitbundig genietend in de natuur rondwandelen. Is dit niet de stille wens van een ieder?

Stichting Pallieter zet zich – uitsluitend met vrijwilligers – in voor meer kwaliteit van leven van ernstig, ongeneeslijk dan wel chronisch zieke kinderen en kinderen met een beperking. We maken ons sterk voor het welzijn van het kind (waarbij ook het gezin niet uit het oog verloren wordt) en gaan voor de ‘extra’s’ die niet uit het regulier (zorg) budget betaald kunnen worden. Onze slogan is niet voor niets ‘Pallieter, dichtbij het gezin en het zieke kind’.

Een kleine stichting maar door verbinding en samenwerking, door het bundelen van krachten, zijn we tot veel in staat. Ons grootste project was de realisatie van kinderhospice Pallieterburght in Capelle aan den IJssel dat inmiddels geheel zelfstandig en onafhankelijk is en tegenwoordig De Groene Burcht heet. Zo werken we samen met Villa Pardoes, een sprookjesachtig vakantieverblijf voor gezinnen met een ernstig ziek kind en hebben we een warme band met Stichting Kruimeltje. Rein is de bedenker van de naam Kruimeltje voor de stichting, terugdenkend aan zijn eigen jeugd en de herkenbare 3 eigenschappen van het Rotterdamse straatjongetje Kruimeltje : humor, levensvreugde en doorzettingsvermogen.

Dankzij de steun van velen hebben we kunnen bijdragen aan: de “healing environment” en ontwikkelingsgerichte materialen voor CityKids, Verwendagen in het Isala theater, een projectiesysteem in de operatie wachtkamer voor kinderen van het IJsselland ziekenhuis, en nog zo veel meer, zie www.pallieterhelpt.nl.

Helaas is Rein in 2018 overleden. Zijn grote wens was dat Stichting Pallieter zou blijven bestaan, ook na zijn dood, om stille, maar vaak ook noodzakelijke wensen samen te kunnen realiseren. En zo meer levensplezier geven aan ernstig zieke en gehandicapte kinderen. Wat is er mooier dan de lach van een kind?