Ref.nr. JAC5042 – Time Timer® TWIST Lake Day Blue

Product Details

Visuele timer tot 90 minuten Met deze kleine digitale visuele timer kunt u de duur ergens tussen 1 en 90 minuten instellen. Eenmaal ingesteld beeldt de schijf de duur die u kiest af!

Magnetische achterkant – Door de magnetische achterkant kan de TWIST® gemakkelijk bevestigd worden aan metalen oppervlakken. Bijvoorbeeld op een whiteboard in de klas, koelkasten en archiefkasten.

Leuke Twist-functie – Om te gebruiken, draait u gewoon aan de buitenste ring totdat u de gewenste tijd heeft en drukt u vervolgens op de afspeelknop.

Continue waarschuwing – In tegenstelling tot onze andere Time Timer® visuele timers, heeft de Time Timer TWIST® een continue waarschuwing aan het einde van de duur om ervoor te zorgen dat u deze niet mist. De waarschuwing kan worden gestopt door op de knop Afspelen/Pauze te drukken, of stopt na 1 minuut piepen.

Pauze tijdens het aftellen – Moet u halverwege uw getimede evenement even pauzeren? Pauzeer uw timer tijdens het aftellen door op de afspeel-/pauzeknop te drukken. Het aftellen gaat verder waar u was gebleven door nogmaals op de afspeel-/pauzeknop te drukken.