Time Timer Classroom set

Terwijl de zomer langzaam plaatsmaakt voor een nieuw schooljaar, bereiden ouders en leraren zich overal voor met essentiële hulpmiddelen om de leerervaring van studenten te verrijken.

Voor veel leerlingen is het ideale maatje om terug naar school te gaan een product van Time Timer®.

Ontworpen om tijdbeheer, focus en productiviteit te bevorderen, bieden Time Timer® producten een unieke visuele weergave van tijd die leerlingen helpt om hun schema effectief te beheren, op koers te blijven en het maximale uit hun studietijd te halen.

Hier is waarom onze visuele timers perfecte toevoegingen zijn aan elke gereedschapskist van een leerling:

Visueel Tijdsbeheer

Een van de belangrijkste uitdagingen waar studenten mee te maken krijgen, is het effectief beheren van hun tijd.

Traditionele klokken en timers bieden niet altijd een duidelijk begrip van hoeveel tijd er nog over is voor een specifieke taak of activiteit.

Time Timer producten, zoals de Time Timer Original Visuele Timers, hebben een gepatenteerde rode schijf die visueel afneemt naarmate de tijd verstrijkt. Studenten kunnen in één oogopslag gemakkelijk de duur van een activiteit of studieperiode inschatten.

Bewustzijn van visuele tijd helpt studenten tijd verstandig in te delen en gefocust te blijven op hun taken.

Time Timer Original dry erase cards
Time timer plus student schoolbag

Bevordert Focus en Productiviteit

Afleidingen kunnen een aanzienlijke belemmering vormen voor de productiviteit van een student.

Time Timer® visuele timers dienen als krachtige hulpmiddelen om afleiding tegen te gaan en de focus te verbeteren.

Met onze producten kunnen studenten een specifieke hoeveelheid tijd instellen om te studeren of opdrachten af te ronden, en ze zullen gemotiveerd zijn om betrokken en toegewijd te blijven aan hun taken totdat de rode schijf verdwijnt.

De visuele aftelling creëert een gevoel van urgentie, verhoogt de productiviteit en minimaliseert de verleiding om af te wijken van de taak die voorhanden is.

Moedigt voltooien van Taken aan

Het opdelen van grotere taken of projecten in behapbare stukken is een bewezen strategie voor succes. De Time Timer® vergemakkelijkt dit proces door studenten een specifieke hoeveelheid tijd toe te staan voor elke taak of subtaken.

Bijvoorbeeld, een student kan de timer instellen op 30 minuten om een wiskundeopdracht af te ronden en daarna een korte pauze nemen voordat ze verdergaan naar de volgende taak. Deze tijdsgebonden aanpak bevordert het voltooien van taken en voorkomt uitstelgedrag, waardoor studenten georganiseerd blijven en hun doelen effectief kunnen bereiken.

Verbetert Vaardigheden in Tijdsinschatting Het consequent gebruik van de visuele timer helpt studenten bedreven te worden in het inschatten van hoeveel tijd er nodig is om verschillende soorten activiteiten te voltooien. Deze vaardigheid verbetert de bekwaamheid in tijdsbeheer, evenals de algehele vaardigheden in planning en scheduling, die essentieel zijn voor academisch succes.

onderwijzeres time timer plus groep leerlingen
student laptop time timer horloge oranje

Geschikt voor Verschillende Leerstijlen

Elke student leert op een andere manier, en Time Timer® producten spelen in op verschillende leerstijlen. Visuele leerlingen profiteren van de visuele weergave van tijd, terwijl auditieve leerlingen de timer kunnen combineren met auditieve aanwijzingen, zoals het instellen van een alarm aan het einde van een sessie.

Bovendien kunnen kinesthetische leerlingen fysiek interageren met de Time Timer door de rode schijf te draaien, wat hun begrip van de voortgang van de tijd verder versterkt. Deze veelzijdigheid maakt Time Timer producten een inclusief hulpmiddel dat geschikt is voor alle soorten leerlingen.

Neurodiverse studenten, die vaak moeite hebben met tijdsperceptie, zullen ook veel waardering hebben voor de visuele weergave van tijd in Time Timer® producten, waardoor de vraag “hoeveel tijd resteert” direct begrijpelijk wordt.

Time Timer®: Het ultieme Back-to-School hulpmiddel voor studenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *