Time Timer® Horloge Small (nieuw)

Met uw Time Timer® Horloge kunt u uw visuele timer overal ter wereld meenemen. Met uw visuele timer, is dit uw kans om uw stempel op de wereld te drukken. Dus waarom zou het uw stijl niet uitdrukken? Naast de verbeterde functionaliteit en lange levensduur die zijn ingebouwd in de nieuwe en verbeterde Time Timer® Watch, biedt deze productlijn nu aanpasbare opties voor het creëren van een geheel eigen stijl. Hoewel het nog steeds 3-functies biedt (klok, visuele timer en alarm), is het horloge nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

Time Timer Horloge Small wit
time timer horloge small wit voorkant

Met uw Time Timer® Horloge kunt u uw visuele timer overal ter wereld meenemen. Met uw visuele timer, is dit uw kans om uw stempel op de wereld te drukken. Dus waarom zou het u uw stijl niet uitdrukken? Naast de verbeterde functionaliteit en lange levensduur die zijn ingebouwd in de nieuwe en verbeterde Time Timer® Watch, biedt deze productlijn nu aanpasbare opties voor het creëren van een geheel eigen stijl. Hoewel het nog steeds 3-functies biedt (klok, visuele timer en alarm), is het horloge nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren

Ref.nr. JAC5600 – Time Timer® Horloge Small
omtrek 120 x 177 mm

Zodra u de maat hebt gekozen die u nodig heeft (Large/Volwassen of Small/Jeugd), kunt u uw horloge aanpassen aan uw stijl en behoeften met nieuwe accessoires. Kies voor een extra horloge band in een leuke, trendy kleur om er helemaal uw eigen stijl van te maken.