4 mogelijkheden om de time timer in het klaslokaal te gebruiken

Voor leerkrachten zijn de visuele timers van Time Timer een essentieel hulpmiddel in de klas. We hebben al eerder een paar technieken gedeeld om een visuele timer in de klas uit te proberen, waaronder het nemen van hersenpauzes, voor tijdgebonden taken of zelfstandig werk, om zelfverzekerde leerlingen op te bouwen en voor algemeen klassenmanagement.

Time Timer Plus 5 minuten
  1. Begin de dag

Help leerlingen aan het begin van de dag door de Time Timer 5 minuten in te stellen zodra de bel gaat. Dit helpt de leerlingen om zich in het klaslokaal te installeren en op hun plaats te gaan zitten met de materialen klaar en zodat de leerkrachten de aanwezigheid kunnen opnemen.

Time Timer plus 20 minuten

2. Centra en groepswerk

Gebruik de Time Timer om elke overgang in de klas te vergemakkelijken en om iedereen op schema te houden terwijl ze zich klaarmaken voor en wisselen van centrum, deelnemen aan groepswerk of materialen opbergen voor de volgende activiteit.

3. Leestijd

Leerkrachten weten hoe nuttig dagelijkse leestijd is. Geef leerlingen een visuele weergave van de tijd voor hun dagelijkse leestijd om de behoefte aan verbale aanwijzingen te verminderen en leerlingen in staat te stellen volledig op te gaan in het lezen met een duidelijk beeld van hoeveel tijd er nog over is.

Time Timer Plus zwart  meisje boek

4. De dag afsluiten

Stel de Time Timer in voor een mindful minuutje op elk moment dat een rustmoment voor ademhaling of rust geschikt is, of gebruik de Time Timer voor een leuke dagelijkse schoonmaakbeurt met leerlingen waar ze naar zullen uitkijken en van zullen genieten.

time timer medium classroom set
4 Mogelijkheden om de Time Timer in het klaslokaal te gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *