Veel studenten, nieuwe en terugkerende studenten, zullen dit jaar een heel andere schoolervaring meemaken. Sommige studenten volgen de lessen volledig online, terwijl anderen een combinatie van persoonlijke en online lessen volgen. Er zullen elke dag, voor elke klas, maar heel weinig studenten in de klas zijn.

Voor veel studenten is de verleiding om door je telefoon te scrollen of een browservenster te openen en naar een televisieserie te kijken veel sterker dan in de klas. Tijdens het studeren thuis kan de Time Timer helpen bij het verbeteren van motivatie en focus.

Lees verder voor een paar suggesties om de Time Timer tijdens het studeren te gebruiken.

Minimaliseer technologie in uw werkruimte


Voor studenten die moeite hebben om hun hoofd naar beneden te houden en hun handen van de telefoon te houden tijdens het werk, kan de Time Timer van pas komen. Leg je telefoon aan de andere kant van de kamer en stel de Time Timer in voor zo lang je denkt dat je een bepaalde opdracht of lezing nodig hebt of gewoon wilt werken. In plaats van op het met meldingen gevulde scherm van uw telefoon te tikken om de tijd te controleren, hoeft u alleen maar naar de Time Timer te kijken en te zien hoeveel rood er nog over is.

Stel een “afleidingstijd” in


Zoals we al zeiden, de verleidingen zullen groot zijn, dus het kan helpen om de Time Timer een uurtje of zo in te stellen om jezelf wat tijd te geven om te ontspannen en door sociale media en dergelijke te scrollen. Een van de geweldige dingen van Time Timer is dat je er niet tegenin kunt gaan, dus als het rood helemaal weg is, betekent dat dat je klaar bent. Er zijn geen “vijf minuten meer” om te tolereren als u de Time Timer serieus neemt.

Maak koken thuis gemakkelijker


Veel universiteiten zullen hun eetopties aanpassen, en sommige eetgelegenheden bieden alleen afhalen aan. Het is misschien een goed moment voor u om meer betrokken te raken bij uw eigen kookkunsten. Gebruik tijdens het koken de Time Timer om u er gemakkelijk visueel aan te herinneren hoelang u iets in de oven of op de kookplaat moet bewaren, waardoor koken veel gemakkelijker en niet te vergeten plezierig wordt.

Thuis Oefeningen


De meeste studenten zijn gewend om nogal wat te lopen en zullen dat veel minder doen, omdat om naar de klas te gaan alleen een code in Zoom hoeft in te voeren. Bovendien worden sportscholen anders gerund en zijn sommige mogelijk gesloten. Dit is het moment om creatief aan de slag te gaan met uw thuistrainingen. Je kunt de Time Timer gebruiken om jezelf te timen met circuits, een minuut lang vloerplanken te doen of een bepaalde tijd te springen of sit-ups te springen.

We hopen dat alle terugkerende studenten ondanks de omstandigheden een geweldig schooljaar hebben en dat de Time Timer dit kan verbeteren door uw leven een beetje gemakkelijker en productiever te maken.

Time Timer® voor Studenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *