Time Timer® Watch PLUS

Geniet van uw favoriete Time Timer®-product als u onderweg bent. De Time Timer® Watch biedt een gemakkelijke manier om elke dagelijkse routine op schema te houden, de focus gedurende de dag te vergroten en de onafhankelijkheid en zelfregulering te verbeteren.

Naast de verbeterde functionaliteit en lange levensduur die zijn ingebouwd in de nieuwe en verbeterde Time Timer® Watch, biedt deze trotse lijn nu aanpasbare opties voor het creëren van een geheel eigen stijl. Hoewel het nog steeds 3-manieren biedt (klok, visuele timer en alarm), is het horloge nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

Time Timer horloge small large

Met verbeterde duurzaamheid en nieuwe verwisselbare banden, kunt u met de Time Timer Watch nu uw eigen horloge maken. Mix en match met je favoriete horlogebandkleuren om je stijl te weerspiegelen. Of draag de wijzerplaat in het nieuwe FOB-accessoire voor nog meer draagbaarheid.

Of u nu afhankelijk bent van Time Timer®-producten om uzelf of anderen met ADHD, autisme of andere cognitieve afwijkingen te ondersteunen, of u wilt gewoon het uiterlijk van een leuk sportief horloge dat de productiviteit verhoogt, de Time Timer Watch is uw oplossing. Het sportieve ontwerp maakt dit polshorloge tot een geweldig accessoire voor studenten, volwassenen, atleten, leraren en professionals van elke leeftijd of elk niveau.  

Time Timer horloge 3 standen

3 Standen!

  • Time Timer: stel een originele timer van 60-minuten in of een aangepaste timer tot 99 uur. Er is een optionele herhalingswaarschuwing beschikbaar die perfect is voor iedereen die er regelmatig aan herinnerd moet worden om medicijnen in te nemen, naar het toilet te gaan of aan het werk te blijven. 
  • Klok: Analoge en digitale displays in 12- of 24-uurs formaat.
  • Alarm: Stel een tijdalarm in. Het optionele alarm heeft meerdere instellingen. Het alarm aan het einde van de timing kan uit zijn (geen alarm), ingesteld op piepen, trillen (stil) of ingesteld op piepen en trillen. Hierdoor kan de gebruiker de alarmoptie selecteren die het beste bij zijn zintuiglijke behoeften past, ongeacht of hij of zij gevoelig is voor geluid of aanraking of een afwijkend gehoor. 

Het horloge wordt geleverd met een gloednieuwe batterij die onmiddellijk voor het eerste gebruik moet worden geïnstalleerd om een ​​maximale levensduur van de batterij te garanderen.

Nieuw batterijcompartiment maakt het gemakkelijk om de batterij te vervangen wanneer dat nodig is.

Bijgewerkte functies

  • Nieuwe kleuren
  • Vervangbare banden
  • Polsbanden zijn apart verkrijgbaar, kies je favoriete kleure en vervang hem om hem aan te passen bij je stemming of outfit
  • Nieuwe recyclebare verpakking.
  • Verbeterde knopfunctionaliteit
  • Makkelijk te vervangen batterij