Waarom kinderen en docenten dol zijn op Time Timer®

Als je een leraar bent, heb je waarschijnlijk extra hard gewerkt om de structuur in je klas te behouden, of dat nu persoonlijk of virtueel is. Time Timer kan een goed hulpmiddel zijn om jou en je leerlingen te helpen de orde en structuur in de klas te bewaren tijdens een onzekere tijd.

Met de Time Timer® kunt u tijdsintervallen instellen die aflopen met een rode schijf die verdwijnt naarmate de tijd verstrijkt, zodat iedereen in een oogopslag weet hoeveel tijd er nog over is voor geplande activiteiten.

Studenten kunnen veel uit de Time Timer halen. Ten eerste maakt het het nemen van tests of quizzen een veel minder gejaagde aangelegenheid – kijk maar naar de Time Timer ®PLUS 120 minuten en je hoeft niet te raden hoeveel tijd er nog over is. Hierdoor hoeven docenten de klas niet te onderbreken om te zeggen “we hebben nog X minuten over” of naar het bord te gaan om op te schrijven hoeveel tijd er nog over is. Hoe minder afleiding er is bij het beantwoorden van vragen, hoe beter kinderen het zullen doen.

Fysiek afstand moeten nemen van elkaar zal een uitdaging zijn, vooral tijdens de lunch of aan het einde van de dag wanneer studenten graag uit hun stoel willen springen en de deur uit willen rennen. U kunt de Time Timer® Original Large aan het einde van de les voor een paar minuten instellen, waarbij bij voorkeur het alarmgeluid is ingeschakeld, dat dient als de uitgangstijd voor uw lesperiode, waarin u uw leerlingen de deur uit laat gaan in een consistente, fysiek op afstand.

De Time Timer kan ook worden gebruikt om virtuele lessen te regelen. Door een Time Timer® MAX achter u te plaatsen, zodat deze in de camera te zien is, kunnen uw leerlingen de lestijd zelfstandig volgen. Uw virtuele les wordt niet onderbroken door: “Hoe lang duurt de les?” omdat ze het zelf kunnen zien. Dit kan je als docent ook helpen om ervoor te zorgen dat je al het materiaal behandelt dat je nodig hebt voordat de les voorbij is.

Ben je op dit moment persoonlijk in de klas? Probeer de Time Timer® WASH! Deze handwastimer van 30 seconden is er om iedereen veilig en ziektekiemvrij te houden.

De Time Timer® WASH is verdeeld in 3 eenvoudige stappen

  • 5 seconden inzepen
  • 20 seconden wassen
  • 5 seconden afspoelen

Net zoals u een uitlooptijd kunt hebben, kunt u een inlooptijd hebben, zodat kinderen niet in een menigte uw klas binnenkomen en in nauw contact blijven terwijl ze hun plaats zoeken. Een van de sleutels tot het behouden van een veilig klaslokaal is ervoor te zorgen dat het voetverkeer langzaam en stabiel is.

We hopen dat dit artikel leerkrachten heeft geïnformeerd over de voordelen die de Time Timer aan de klas brengt en dat ouders van leerlingen – of zelfs leerlingen zelf – wellicht ook geïnteresseerd zijn in de Time Timer voor thuis. Het is een geweldige studiehulp, binnen en buiten de klas!

Waarom kinderen en docenten dol zijn op Time Timer®

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *