Fitness is misschien wel de meest populaire categorie goede voornemens voor het nieuwe jaar. Elke januari ziet een enorme toestroom van nieuwe leden die het hele nieuwe jaar een gezondere levensstijl willen leiden.  

Als je jezelf tot de sportschoolbezoekers van januari 2023 rekent, gefeliciteerd en veel succes. Als je februari kunt halen, zullen de komende 11 maanden en daarna veel gemakkelijker zijn.  

Om u te helpen op uw fitnessreis, bevelen wij hier bij Time Timer een aantal van onze producten aan die perfect passen tijdens uw training, of u nu thuis bent of in een grotere sportschoolomgeving.  

Voordat we ingaan op de producten, moeten we ook opmerken dat deze producten ook geweldig kunnen zijn voor fitnesstrainers, wiens begeleide lessen baat kunnen hebben bij een tijdmanagementtool die gemakkelijk zichtbaar is voor zowel de trainer als de klant.  

Time Timer TWIST Visual Timer 

Als je op zoek bent naar een digitale visuele timer om de trainingen te verbeteren, zoek dan niet verder dan de Time Timer TWIST Visual Timer.  

Klein en gemakkelijk mee te nemen, met een magnetische achterkant waarmee je hem op oppervlakken kunt bevestigen. Deze ronde timer vereist een simpele draai aan de buitenste ring om de gewenste tijd in te stellen en een druk op de afspeelknop om te beginnen.  

Combineer de snelheid en het gebruiksgemak met een continue waarschuwing die klinkt aan het einde van het aftellen, en je hebt een trainingstool die perfect is voor het sporten.  

Oh, en je kunt ook pauzeren tijdens het aftellen, dus als je een yogasessie van dertig minuten met pauzes wilt instellen, kun je pauzeren en hervatten wanneer je wilt.  

Push it to the Max met de Time Timer MAX Visual Timer 

Wilt u een visuele timer die van veraf goed zichtbaar is? Onze 44 x 44 cm Time Timer MAX Visual Timer heeft de iconische rode verstrijkende schijf die op veel van onze visuele timers staat.  

Er is hier veel vrijheid voor deze timer, omdat je het tijdsduur platen van deze timer kunt veranderen om verschillende tijdsduren weer te geven, variërend van 5 minuten, 15 minuten, 30 minuten, 60 minuten en 120 minuten.  

Je stelt de timer in met een schakelaar aan de achterkant van de timer, zodat deze aftelt over die gespecificeerde periodes, met ook nog 4 uur, 8 uur en zelfs 24 uur! Echt, je krijgt acht timers in één, en je kunt het meeste uit de Time Timer MAX visuele timer halen met de Time Timer MAX Extra Tijdsegmenten die deze extra tijdsperioden dekken.  

Bovendien kunt u de optie “dry erase face” kiezen, waar u de oefeningen van uw training kunt opschrijven. Als u echt creatief wilt worden, kunt u de rode schijf instellen voor de gewenste tijdsperiode van uw training en met een marker aangeven welke gedeeltes van de rode schijf zijn bestemd voor specifieke oefeningen.  

Meer geweldige tijdmanagementproducten van Time Timer  

Hopelijk heeft dit artikel je enig inzicht – en extra motivatie – gegeven om je fitnessdoelen in 2023 te bereiken!  

Time Timer-producten zijn essentieel geweest voor het creëren van succes in huizen en klaslokalen over de hele wereld, met een verscheidenheid aan toepassingen voor Time Timer-producten voor mensen met speciale behoeften.  

Bekijk de rest van de Time Timer-producten, waaronder de Time Timer Wash, een geweldig hulpmiddel bij het wassen van de handen voor het creëren van een gezondere school- of thuisomgeving.

Time Timer WASH and WASH and Soap Dispenser
Time Timer gebruiken om uw fitness doelen in 2023 te bereiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *