Waarom het toevoegen van een Time Timer aan je
Back to School-lijst een must is!

“De Time Timer is een magisch hulpmiddel voor mijn studenten en mijzelf om de tijdwaarnemingsvaardigheid te ontwikkelen. Omdat het visueel is, kunnen de hersenen nu leunen op de visuele cortex (een van de grootste gebieden in de hersenen) om zichzelf te helpen een goed beeld te krijgen van hoeveel tijd er is verstreken en hoeveel tijd er nog is. Terwijl je aan het werk bent, verdwijnt de rode cirkel steeds, om je te laten weten dat de tijd wegtikt en het ritme instelt.” -Katya S, Onderwijzer

“Ik geloof echt dat kinderen het concept van tijd leren door de Time Timer te gebruiken. Ze kunnen het verschil zien tussen 5 en 45 minuten. Wanneer ze vervolgens wat ze zien verbinden met wat ze voelen, is de tijd niet zo ontmoedigend.” -Robyn C, Onderwijzer

Een leraar zal anno 2021 meer dan alleen potloden en lijmstiften op zijn back to school-lijstje hebben staan. Gezichtsmaskers en een overvloed aan handdesinfectiemiddelen zijn enkele van de must-haves op die lijst, maar we hebben nog een suggestie voor je: een Time Timer®.

De twee citaten hierboven bieden een verstandelijke kijk op een van de vele toepassingen die een Time Timer® visuele timer in een klaslokaal kan hebben. We moedigen leraren aan om onze producten te gebruiken als hulpmiddel om studenten te helpen het concept van tijd te leren, maar het kan ook een praktische toevoeging zijn aan het klaslokaal, en biedt een gebruik voor studenten die ver voorbij het stadium zijn waarin ze tijdsvaardigheden moeten leren.

Wat je ambities ook zijn, een Time Timer® visuele timer kan leren en lesgeven een makkelijker maken. Blijf lezen voor een overzicht van enkele van onze modellen en de specifieke doelen die ze kunnen bieden in een schoolomgeving.

Time Timer® Original 

Onze Time Timer® Original is verkrijgbaar in drie verschillende maten, maar ze hebben allemaal dezelfde basisfunctie: een gemakkelijk te zien visueel verloop van een vooraf ingestelde tijdsduur tussen 0 en 60 minuten. Onze iconische rode schijf zal geleidelijk afnemen en studenten die de cijfers niet helemaal kunnen onderscheiden, kunnen door de stand van de rode schijf begrijpen dat er, laten we zeggen, 15 minuten over zijn van de 45 die voor de test zijn toegewezen.

De gradaties in grootte (Pocket, Medium, Large) passen bij de verschillende behoeften van leraren. Er zijn verschillende behoeften waaraan elk model op unieke wijze kan voldoen, maar we stellen dat een gouden regel bij uw besluitvorming is om de grootte te kiezen die, voor uw klasomgeving, aanwezig is en gemakkelijk te zien is zonder af te leiden.

Als je veel een-op-een bijles geeft en lesgeeft, spring dan misschien naar de Time Timer® Original Pocket, want het kan een subtiele en niet-afleidende herinnering zijn voor jezelf of de student hoeveel tijd er nog over is in een sessie of voor een oefening.

De Time Timer® Original Medium is perfect voor kleine klaslokalen en groepswerk, waar veel ogen op gericht zijn. Bovendien kan het ook na de les worden gebruikt, zoals het instellen van de tijd van een schoolbestuursvergadering.

The Time Timer® Original Large is ideal for large classrooms where group work and test taking can take place at a considerable distance from a teacher’s desk. Big conferences can benefit from an Original 12” timer as well, as do extracurricular indoor or outdoor activities like speech and debate meets or sports practices. 

De Time Timer® PLUS Serie

Onze Time Timer® PLUS-modellen helpen u om te kiezen voor taken van 5, 20, 60 of 120 minuten, met een ontwerp voor onderweg met een handvat en een beschermende lens.

Uw keuze voor een Time Timer® PLUS hangt grotendeels af van het soort taken en activiteiten dat in een klaslokaal wordt uitgevoerd. Docenten van jongere leerlingen kunnen kiezen voor de PLUS-timers van 5 of 20 minuten, aangezien de activiteiten voor die leerlingen doorgaans korter zijn.

Stacy K., kleuterleidster en Time Timer®-gebruiker, vertelde ons over de voordelen van de visuele timer van 5 minuten in een klaslokaal:

“Voor kinderen die moeite hebben met het afronden, stellen we de Time Timer® PLUS 5 Minuten in en maken er een spel van: ‘Kun jij de tijd verslaan?’ het helpt wanneer de taak een tijdslimiet heeft.” 

Docenten van oudere leerlingen en coaches kunnen profiteren van de langere tijdspanne, tot wel twee uur. De Time Timer® PLUS 120 Minuten kan vooral handig zijn voor leraren die werken op scholen waar blokroosters worden gebruikt, waar een les tot 75 minuten kan duren. Deze visuele timer van twee uur geeft de mogelijkheid om een ​​aftelling van 70 minuten in te stellen voor een test, en het kan een redder in nood zijn. Dit kan ook handig zijn voor gestandaardiseerde toetsen, waarbij van studenten mag worden verwacht dat ze meer dan een uur achter elkaar aan een gedeelte van een toets werken.

Time Timer® WASH 

We hebben het gebruik dat een Time Timer® WASH voor scholen heeft in een recent bericht besproken, maar hier is een kort overzicht voor het geval je dat gemist hebt: De WASH is een touchless apparaat dat, met een langzame handbeweging, in dertig seconden stapsgewijs aftelt van inzepen, schrobben tot spoelen. Het kan met een zuignap worden geplakt of aan een muur worden opgehangen, of gewoon op het aanrechtblad worden geplaatst (maak je geen zorgen, het is waterbestendig). Dit is perfect voor kinderen, zoals leerlingen met speciale behoeften, die angstig kunnen worden over het wassen van de handen gedurende een passende hoeveelheid tijd.

Onze klaslokalen en sommige van onze toiletruimtes hebben nu de Time Timer Wash. Uw product helpt de kinderen echt om te begrijpen hoe lang ze hun handen zouden moeten wassen. Dit helpt om goede handhygiëne en veiligheid in onze klaslokalen te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie. – Peuteronderwijzeres

Samenvatting

We hopen dat dit artikel enig licht werpt op het veelsoortige gebruik dat onze ruime assortiment biedt voor een opvoeder. Of je nu kleuters, basisschoolleerlingen onderwijst of middelbare scholieren begeleidt bij het afleggen van hun plaatsingsexamens, we weten zeker dat we een Time Timer® visuele timer hebben die bij je past!

Waarom het toevoegen van een Time Timer aan uw Back to School-lijst een must is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *