“Nieuw jaar, nieuwe jij.”  

Deze zin wordt vaak herhaald rond nieuwjaarsdag, en het is op dit moment zo’n beetje een gecertificeerd cliché om te verklaren dat er in het nieuwe jaar een nieuwe jij zal verschijnen.  

Laat dat echter niet afleiden van het feit dat veel mensen hun goede voornemens voor het nieuwe jaar serieus nemen. Word jij een van deze mensen?  

De sleutel is om eerder vroeger dan later een vliegende start te maken met jouw nieuwjaarsdoelen, dus vooruit plannen om productiever te zijn in het nieuwe jaar kan ervoor zorgen dat er inderdaad een nieuwe jij zal zijn. Lees verder voor enkele van onze tips voor het effectief plannen van productiviteit in het nieuwe jaar.  

Krijg grip op uitstelgedrag met een “anti-planner” 

Uitstelgedrag komt meestal voort uit het gevoel overweldigd te zijn door wat je voor jezelf hebt gepland. Het werk gedaan moeten krijgen en afspraken moeten maken om dat werk te doen, zijn de gevolgen van het stellen van doelen, maar uitstelgedrag en negatief denken zijn dat niet.  

Houd een dagboek bij om je gedachten vast te leggen en of je denkt dat je vooruit of achteruit gaat. Een dagelijkse ‘eerlijkheidstest’ kan je helpen je te concentreren op wat je moet doen om je doel te bereiken, en elke verslapping of zelfbedrog ontmoedigen. 

Als je bijvoorbeeld een nieuwe taal wilt leren, is het regelmatig testen van jezelf een goede manier om te zien of je jouw doel daadwerkelijk bereikt, of alleen een verplichting nakomt die je op nieuwjaarsdag hebt gesteld.  

Zorg ervoor dat u de tijd vrijmaakt om je op jouw doel te concentreren 

Een Time Timer product kan hiervoor prima geschikt zijn. Als je dertig minuten yoga per dag in je woonkamer wilt doen, kan het neerzetten van een visuele timer in de kamer de motivator zijn die je nodig hebt om je aan je yogasessie van een half uur te houden.  

Dit is een geweldige manier om afleidingen en de drang om gewoon te stoppen en iets anders te doen weg te nemen. Door tegen jezelf te zeggen: “Ik ga [doelgerichte activiteit] doen totdat de rode schijf op is”, is de kans veel groter dat je je aan je doelen houdt.  

Een geweldig Time Timer-product om het nieuwe jaar te overwinnen is de Time Timer PLUS 120 Minute MAKE TIME Edition visuele timer, die wordt geleverd met een duurzame en draagbare visuele timer en een notitieblok dat speciaal is ontworpen om u te helpen het meeste uit uw tijd, dag in dag uit.  

Meer geweldige tijdmanagementproducten van Time Timer  

Time Timer-producten zijn essentieel geweest voor het creëren van succes in huizen en klaslokalen over de hele wereld, met een verscheidenheid aan toepassingen voor Time Timer-producten voor mensen met speciale behoeften.   

Bekijk de rest van de Time Timer-producten, waaronder de Time Timer® Wash, een geweldig hulpmiddel bij het wassen van de handen voor het creëren van een gezondere school- of thuisomgeving. 

Bereid u voor op succes met Time Timer in het nieuwe jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *